İnternet Sitesi Tasarımı

 


İnternet sitesi tasarımı, web tasarım ajanslarından alınan hizmetlerden biridir. Ankara web tasarım başta olmak üzere kurumsal siteleriniz için hizmet veren Lumos Ajans, bu alanda birçok referansa sahiptir.

İnternet Sitesi Tasarımı

İnternet sitesi sahibi olmak, günümüzde işletme sahipleri açısından son derece önemlidir. Profesyonel bir internet sitesi sayesinde kurumsal görünüme sahip olursunuz, Google başta olmak üzere arama motorları üzerinden sitenize ziyaretçi kazanabilirsiniz.

İnternet sitenize giren ziyaretçiler, potansiyel müşterileriniz konumundadır. Onlara yaptığınız işleri görsellerle birlikte rahat bir şekilde anlatabilirsiniz. Bununla birlikte dijital kartvizit olarak internet sitenizi kullanabilirsiniz.

Ankara İnternet Sitesi Tasarımı

Ankara internet sitesi tasarımı konusunda profesyonel hizmet veren Lumos Ajans, müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaktadır. Bu noktada bir web sitesi sahibi olmak için iki farklı seçeneğimiz bulunmaktadır.

Özgün Tasarım: Dilerseniz internet sitenizi sıfırdan kodlayabilir ve tam hayalinizdeki siteye sahip olmanızı sağlayabilirsiniz. Tamamen özgün bir internet sitesi yazılımı kullanmak, maliyetli olduğu için ikinci seçeneğimizi de değerlendirebilirsiniz.

Şablon: Wordpress alt yapısında hazır bir şablonu şirketinize göre özelleştirebiliriz. Bu seçenekte sektörünüze uygun olarak seçilen 5-10 demo içerisinde beğendiğinizi seçiyorsunuz. Ardından konsept düzenlemeleri size uygun hale getiriliyor.

Web tasarımla ile ilgili detaylı bilgi ve fiyat almak için 0552 842 00 06 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pages